Astraweb Review

Astraweb, een bekende Usenet Service Provider en NIET een reseller, biedt goede waarde aan met veel opties die hun Usenet service aantrekkelijk maken. Astraweb Usenet heeft block accounts, verscheidene betaalopties, SSL en iedere eigenschap die je in een Usenet provider nodig zou kunnen hebben. Op dit moment biedt AstraWeb een aantal Usenet specials dus zorg dat je daar gebruik van maakt.

Klik hier voor de $11/maand AstraWeb Speciale Aanbieding

Klik hier voor de $15/2 maanden AstraWeb Speciale Aanbieding

Klik hier voor de $96/jaar AstraWeb Speciale Aanbieding

Binaire Retentie

Astraweb biedt op dit moment 3333 over ALLE groepen.Je kunt astraweb.com bezoeken om hun huidige retentie niveaus te bekijken en om het omhoog te zien gaan.

Prijzen

Astraweb biedt 2 algemene pakket categorieën:

  • Ongelimiteerde Downloads – op dit moment de beste deal is de Astraweb $15 voor 2 maanden special – wat betekent dat je maar $15 per maand betaalt voor twee maanden met ongelimiteerde hoge snelheid downloads. Doe dit als je Astraweb overweegt. Maak gebruik van deze deal zolang hij bestaat.
  • Ook noemenswaardig is als je Astraweb voor alleen een maand wilt uitproberen dat je de Astraweb $11 special kunt gebruiken.
  • Block Downloads Astraweb biedt geen tijdslimiet restricties en je kunt blokken van Usenet downloads kopen voor $10 voor 25 GB of $25 voor 180 GB.

Gratis Proefversie

Tegenovergesteld van wat je gehoord mag hebben heeft Astraweb een gratis proefversie. Het is alleen een 24 uur gratis proefversie en je zou je geld terug moeten vragen door support maar het geeft je genoeg tijd om hun service te bekijken. Ook door het gebruikmaken van hun huidige $11/maand of $15/maand special, is het moeilijk fout te gaat of veel geld te verliezen met Astraweb.

Special Coupons

Astraweb biedt op dit moment een paar tijdsgelimiteerde specials die effectief werken als coupons dus maak er zeker gebruik van. Klik hier om de Astraweb $15 voor twee maanden special,  $11 maand / Astraweb 11 special of $96 jaar tijdsgelimiteerde special te gebruiken.

Astraweb Snelheid

Astraweb usenet download snelheden zijn erg goed. Astraweb is niet langzaam en om een idee te krijgen, kijk naar onze snelheidstest hieronder of je kunt een traceroute op hun website doen om een idee te krijgen van hoe snel je zou kunnen aansluiten op Astraweb. Ze zijn aangesloten op Level 3, LimeLight Networks en Savvis Internet ruggengraat servers en hebben servers gebaseerd in North Carolina dus je zou een goede connectie moeten krijgen in de U.S.A. (en in Europa).

 Ports  / Configuratie Instructies

  • Algemene Server: news.astraweb.com
  • Europese Server: eu.news.astraweb.com
  • U.S. Server: us.news.astraweb.com
  • Ports: 119, 23, 1818 of 8080
  • Velige Server: ssl.astraweb.com Ports 443 of 563
  • ssl-eu.astraweb.com Ports 443 of 563 (Europees)
  • ssl-us.astraweb.com Ports 443 of 563 (US)
  • Maximale Connecties: 50 connecties

Beveiliging/Anonimiteit

SSL is aangeboden inclusief bij ieder pakket. Ook worden er geen logs bijgehouden, hebben ze anonieme groep aanvragen en anoniem posten. Als je een groep niet kunt vinden, dan kun je er een anoniem aanvragen als lid.

Andere Leuke Eigenschappen

Astraweb heeft goede klantenservice,  U.S. en Europese server, SSL inclusief, wat allemaal extra positieve punten zijn.

Conclusie

Astraweb biedt een goede prijs en heeft een van de beste waardes tussen de Usenet service providers. Fijne anonimiteit eigenschappen, verscheidene betaalopties, hoge compleetheid en hoge snelheid wijzen er allemaal op dat Astraweb een goede keus is als Usenet service provider. Als je geïnteresseerd bent zorg dan dat je gebruik maakt van hun gelimiteerde tijd speciale prijzen.

Astraweb vs AndereUsenet Providers

Astraweb is een van onze top aanbevelingen en waar ze vooral uitblinken is op het gebied van prijs/functie. Hun $11 special is moeilijk te verslaan voor alles wat ze aanbieden. De enige provider die in de buurt komt of die eventueel beter is zou Newshosting zijn aangezien ze ongelimiteerd Usenet hebben met dezelfde retentie niveaus met een goede nieuwslezer voor $10/maand.

Aanbeveling

Verscheidene eigenschappen, goede service en zeer goede prijzen aanbiedend, bevelen we Astraweb aan. Bekijkj vooral hun tijds gelimiteerde specials $15 voor twee maanden special,  $11 maand / tijdsgelimiteerde special of $96 jaar tijdsgelimiteerde special als je op zoek bent naar een goede deal.



Deel Deze Webpagina


Bezoek Site
Astraweb

Editor Rating
4 sterren
Info
Prijs8-15
Retentie3333
Gratis ProefversieGratis Proefversie Toegankelijk Ja
SSLSSL Ja
SnelheidOngelimiteerd
US Serverus server Ja
EU ServerEU Server Ja
PaypalPaypal Geaccepteerd Ja
BitcoinBitcoin betalingen geaccepteerd Ja

Bezoek Site


Astraweb

Bezoek Site

Beste Usenet Service Aanbieders Lijsten

31Reacties over Astraweb Review


  1. David R on July 25th, 2009

    Ik heb goede ervaringen met Astraweb gehad. Er is geen reden om meer dan $30 te betalen voor Usenet toegang terwijl Astraweb deze $11 special heeft. Ik geef ze over het algemeen 5 sterren

  2. cerjy on August 24th, 2009

    11/maand. goedkoper dan een seedbox, constante download snelheid, veel betere collectie aan HD content.

  3. Dhampir on September 14th, 2009

    Ik heb alleen geweldige ervaringen met Astraweb gehad. $11/maand is een geweldige prijs. Mijn 10Mbps is altijd maximaal gebruikt. Nooit problemen gehad en heb het al een jaar in gebruik… en het veel gebruikt

    Vijf sterren want het is ze echt waard.

  4. Jayme on October 31st, 2009

    Heb verschillende providers gebruikt en Astraweb is de beste.

  5. Timmah on January 4th, 2010

    Heb Astraweb nu een paar maanden gebruikt en heb een goede retentie, snelheid en prijs gevonden. Beveel ze sterk aan.

  6. Lee on April 23rd, 2010

    Astraweb 2 weken gebruikt had veel incompleetheid, te incompleet om te repareren. Zelfde NZB bestanden gebruikt met UsenetServer en alle bestanden waren helemaal compleet.

  7. UserX on August 8th, 2010

    Ik heb Astraweb’s blok accounts voor de afgelopen 3 jaar gebruikt. Ik download niet vele dus dit is zeer handig. Hun retentie en blokken zijn jaar bij jaar verhoogt en ze zeuren niet om dingen als SSL. Geweldig bedrijf, geweldige prijzen.

  8. Enn Vee on August 17th, 2010

    Ik heb Astraweb al jaren gebruikt en heb een geweldige ervaring gehad. Ik raad ze sterk aan.

  9. Zaac on September 21st, 2010

    Heb astraweb nu al zo’n 4 maanden gebruikt. Dit is zeker de beste ervaring die ik ooit heb gehad. De snelheden zijn altijd consistent, ik heb 50mb internet en mijn connectie is altijd max. Ik heb veel andere service providers gebruikt door de jaren heen en dit is de meest betrouwbare en snelste die ik ooit heb gebruikt. De retentie is geweldig – het lijkt dat ik het beste van het beste met de beste prijzen heb gevonden.

  10. Johny on September 25th, 2010

    Simpelweg de beste service die er is. Je kunt PayPal gebruiken in plaats van je creditcard nummer, ook goedkoop per maand en hoge download snelheden (9MB/s is geen probleem), erg simpel en duidelijke website. Lijkt net een droom!

  11. Tiamat on November 1st, 2010

    Hun 96 USD/jaar is de beste die je kunt hebben en de snelheid is geweldig (mijn 100Mbps connectie is vaak 100% gebruikt en de gemiddelde snelheid hier in oost Europa met de Amerikaanse Astraweb server is 80& van 100Mbps).

  12. Chris W on January 4th, 2011

    Meldde me aan voor hun 11 USD/Maand deal en ben er tot nu toe erg blij mee.
    Geweldige snelheid en betrouwbaarheid van de Europese server (Ik ben in het VK)
    Ik kan ze sterk aanbevelen.

  13. kostik on January 7th, 2011

    Ik deed hetzelfde als Chris, gebruikte het 11$ plan en tot nu toe ben ik erg blij met mijn 120 mbit connectie aangezien ik normaal 100 – 110 krijg. Goed spul

  14. Davidy on February 12th, 2011

    Na het lezen van de andere klanten reviews, zou alles wat ik zeg verkeerd klinken. Astraweb is zeker de beste waar voor het geld. Als je waarde wilt (wat in NSP termen snelheid, SSL connectie, toegang tot de meeste nieuwsgroepen en renentie betekent) zoek dan niet verder. De jaarlijkse tarieven zijn zelfs nog beter.
    Je zou bijna denken dat de service perfect is. Ik zal je vertellen dat ik een aantal “nieuwsgroep niet gevonden op de server” berichten heb gehad (niet veel) en helaas meer dan nodig “artikel niet gevonden” berichten. Als je geld overhebt, ga dan naar Lexus en neem GIganews. Heb NOOIT berichten van hun services gehad, en als ik het me kon veroorloven, zou ik nergens anders heen gaan. Dat gezegd hebbende, voor de budget groep is Astraweb NSP thuis.

  15. Chris on May 26th, 2011

    Ik ben hier nieuw. Kan ik Mozilla Thunderbird als nieuwslezer gebruiken

  16. nladminz on November 18th, 2013

    Thunderbird is niet goed voor het downloaden van binaire bestanden. Ik raad aan om met Newshosting te beginnen als je erg nieuw bent en bestanden te downloaden op de manier die in hun nieuwslezer is ingebouwd.

  17. me on June 2nd, 2011

    Nieuwe gebruiker het maxt mijn 25 Mbs connectie. Soms minder dan optimaal; tijdens dergelijke periodes rapporteert mijn cliënt connectie weigeringen, hoogstwaarschijnlijk vanwege timeout interval op de server tussen sluiten en heropenen van connecties(?)

    Gemiddeld krijg ik 2.8MB/s, en max is 3.1MB/s.

    Erg tevreden met eerste indruk van netwerk prestatie (gebruik ssl– zorg dat je een goede dsn en port krijgt–niet die ze noemen wanneer je je registreert), data retentie en data integriteit.

    HELEMAAL GOED 🙂

    Veilige Servers (SSL) op ports 443 of 563.
    – ssl.astraweb.com
    – ssl-eu.astraweb.com (Europese servers)
    – ssl-us.astraweb.com (U.S.A. servers)

  18. Flashy on November 13th, 2011

    Ik heb Astraweb sinds 2009 gebruikt vanwege de prijs. Ze hebben zogenaamd het probleem van “artikel niet gevonden” opgelost in juni 2011. Dit is niet waar en in november 2011 heb ik nog steeds downloads met veel te veel van deze fouten. Het is vaak tijdsverspilling want het is onmogelijk om de bestanden met de PAR bestanden te repareren vanwege de enorme hoeveelheid aan missende onderdelen.

    Alhoewel het goedkoop is, is het het op dit moment niet waard om naar Astraweb te gaan. Kijk rond op het net voor meer info over deze problemen als je Astraweb interessant vindt, het zal je uren aan frustratie schelen.

  19. JUNGA on February 28th, 2012

    Zal mijn reactie bij de anderen aansluiten:
    Beste waarde voor ongelimiteerd die er is, ONAFHANKELIJKE provider, max snelheid, SSL, snelle technische support, geweldige retentie, gebruik het $96/jaar plan nu al voor het derde jaar en zou niet blijer kunnen zijn.

  20. Jacki on April 7th, 2012

    Ik max mijn connectie met 11 megabytes (MB) / sec

  21. Wes on May 26th, 2012

    Goede snelheden, hit or miss qua compleetheid doch. Lijkt de laatste tijd een stuk beter geworden te zijn.

    Account management is zo goed als niet aanwezig. Geen notificaties wanneer je account vernieuwd moet worden en geen geld terug – moest zojuist betalen voor een $96 service die ik niet langer wil of nodig heb (koos voor een goedkopere provider die evengoed bleek te zijn). Ik wacht op een oplossing maar ik verwacht geen goed nieuws.

    Was erg blij met ze voor 2 jaar, maar vond een goedkopere provider die dezelfde ongelimiteerde downloads met connecties en dezelfde retenties biedt. Plus betaling gaat per maan dus ik kan op ieder moment opzeggen.

  22. Jimmy Jam on August 3rd, 2012

    Ik zie vrij veel “geplante” reviews hier. Astraweb is niet zo geweldig; ik spreek uit ervaring. Nep lof posten is ONETHISCH – zelfs als je voor ze werkt!

  23. Somebody on January 19th, 2013

    DMCA heeft ze dus alle films gestopt door DMCA zullen niet gedownload worden van de server. Het is tijd om ze achter te laten.

  24. Nigel on February 10th, 2013

    Astraweb heeft zoveel corrupte bestanden. De geautomatiseerde DMCA verwijderingen zorgen dat het onmogelijk te gebruiken is nu.

  25. AnotherSocialist on March 4th, 2013

    AstraWeb is geweldig geweest. Ik zit continu op mijn 25mbps connectie.

    Soms zijn mijn bandwijdte tests bij speedtest.net lager (marginaal) vergeleken met Astraweb doorgang.

    Ik zou geen andere usenet provider aanbevelen, punt uit.

  26. Larry on May 4th, 2013

    Ik stopte ze te gebruiken en nam een Newshosting account want Astraweb’s drives lijken steeds minder betrouwbaar te zijn of te worden! Te veel bestanden zijn onvindbaar tot het punt waar qpar niet kan repareren omdat er niet genoeg blokken zijn om te downloaden! Ik heb veel met ze gepraat om het probleem te verhelpen maar ze weigeren het probleem onder ogen te komen!
    Helaas heeft Newshosting zijn eigen problemen (stops en start met downloaden). Ik heb het net getest en het is zeker dat zij het zijn. Giganews heeft geen van beide problemen, maar wel de driedubbele prijs…

  27. nladminz on November 18th, 2013

    Als je Giganews wilt kies dan voor hun $20 optie met VPM service. Dat zou goed moeten zijn

  28. Drake Jones on May 16th, 2013

    Ik heb Astraweb verscheidene jaren gebruikt. Astraweb mensen worden raar met het schrijven van rare positieve reviews op websites zoals deze. Ze zijn best slecht wanneer het om Usenet servers gaat. Je geld kan op een betere manier uitgegeven worden. Astraweb is zeker aan de slechte kant als het om retentie en compleetheid draait.

  29. Ed on July 9th, 2013

    Sorry Astraweb maar ik ben hier om een nieuwe provider te vinden. Ik heb ze meerdere jaren gebruikt maar de afgelopen 2 maanden is de service afschuwelijk geweest. Ik krijg ‘artikel niet gevonden’ 6 van de 10 keer. Ik heb een aantal andere services getest en wanneer ik dezelfde dingen zoek krijg ik altijd resultaten. Ik heb jullie support gecontacteerd en kreeg een antwoord dat niets te maken had met mijn vraag. Dus ik ga weg zodra ik klaar ben met mijn research.

  30. fragman on July 27th, 2013

    Wat waarschijnlijk duidelijk de beste waarde had, werd zojuist nog BETER. In ieder geval voor blok accounts. Ze hebben een TERABYTE blok voor $50 toegevoegd! Dat is helemaal geweldig, bijna tot het punt van gekheid.

    Ik download best veel films en TV series; minstens een of twee per dag. Andere keren download ik 75 afleveringen van een serie die ik heb gemist. Ik gebruik gewoonlijk 720p. Daarmee heb ik in de afgelopen twintig maanden gemiddeld 40 GB/maand gehad. Dus voor mij is dit TWEE JAAR aan vrij zware downloads met ONGELIMITEERDE SNELHEID (20 Mb/2.3 MB/s) of mijn complete kabel modem mogelijkheid, altijd.

    Dat is een GESTOORDE prijs van twee, JA, TWEE DOLLAR PER MAAND!!! Dat betekent dat je vijf GB per dag kunt gebruiken en je zou nog steeds alleen de “grote deal” betalen die je gewoonlijk van de meeste providers voor $10-12/maand krijgt.

  31. Alan on October 2nd, 2013

    Ik heb Astraweb nu al vier jaar gebruikt. Hiervoor had ik Giganews, Newshosting en Easynews. Tot Astraweb hun servers gingen upgraden in het eind van augustus 2013 waren ze een geweldige Usenet provider, met 20 connecties tegelijk, gratis SSL, 6.5 – 6.9 MBs download snelheid en 1.1 MBs upload snelheid etc…
    Helaas is snelheid niet de enige factor. In de afgelopen paar maanden zijn meer dan een derde van hun bestanden 20-60% corrupt. PAR2 bestanden kunnen niet helpen, aangezien meer dan de helft van de blocks slecht is, inclusief de PAR2 bestanden zelf. De posters van de corrupte bestanden zijn een aantal van de beste op Usenet, en ik heb nooit eerder problemen met hun posten gehad. Ik heb de Astraweb technische support gecontacteerd, maar tot nu toe hebben ze het probleem niet erkent. Ik ben van plan om zo snel mogelijk terug over te stappen naar Newshosting.

Laat een reactie achter over Astraweb Review

Bezoek Astraweb