Merlins Portal Review

mei 20, 2014
Merlins Portal

Info
StatusDead

Overview

Merlin’s Portal is een populaire NZB index provider. Merlin’s portal is nu voor altijd dicht vanaf april 2012. Voor andere NZB sites / NZB forums kun je onze lijst van top NZB sites hier bekijken.

They go offline sometimes and for a while they were linked in a round about way to another Nzb Portal site but now in October 2010, they are back online

Not much to explain their absence but it could be related to the UK’s Newzbin trial.Here is what Merlins Portal says on their website ( October 2010 )

In the few days we have re opened we have took in 1000’s of new/old members & 1000’s of NZB files as we rebuild or NZB library. Good reputation is why we succeeded before and why we will again and why 1000’s use us then and now.
Hopefully see you on the other side and not just as a guest.

Prijs

Free. Relies on donations

Extra Functies

Merlin’s Portal has a Watchdog like feature simliar to Newzbin where you can search for new Usenet binaries with your search phrase. Saved searches, filters and release watcher function.

Conclusie

however sometimes they are down and have issues with files and retention also at other times. That said, when they work it is great.

We like how they use forum based software and we like the community. Merlins Portal asks that you please consider donating if you use the site on a daily basis.

Deel Deze Webpagina

10Reacties over Merlins Portal Review


  1. ireneandderek on juni 18th, 2010

    Ik vroeg me alleen af of je van site bent veranderd want we kunnen niet naar je site waar we ons aanmelden komen, of heb je nog steeds problemen
    derek taylor

  2. Mark on juni 19th, 2010

    Merlins Portal is al minstens een week offline nu

  3. Jenny Fergusion on juli 6th, 2011

    Je review van de site is verouderd. Je zou hem opnieuw moeten reviewen.

  4. hvacr on augustus 10th, 2011

    neemt donaties aan en doet dan de site dicht, is weer open en vraagt om meer geld. BLIJF WEG

  5. hullfc on november 27th, 2011

    wat een zooi zegt altijd wachtwoord verkeerd !!!

  6. Vu on januari 4th, 2012

    Krijg me binnen

  7. Pete on januari 31st, 2012

    @hvacr je moet je informatie checken of gewoon de site bekijken. Altijd een schreeuwende idioot.

  8. Billy on april 11th, 2012

    Site is dicht door interne conflicten.

  9. hal2k2 on juni 8th, 2012

    Fool me once …. maar omdat ik Merlin ooit vertrouwde … he fooled me twice

    ALSJEBLIEFT… wat Merlin ook zegt wordt niet te grazen genomen!

    BLIJF WEG … het is een enorme scam!!!!

    Ik probeer mijn ID niet te verbergen (ooit een admin op het portaal)

    Het is hal2k2

  10. jew on augustus 14th, 2012

    Het is helemaal geen scam, het is gewoon weg. Het was te duur om te runnen en de donaties waren gewoon niet genoeg. Het bestond jarenlang, het was een geweldige site.

    Nu dat demonoid en piratebay weg zijn, en dat de top 2 torrent sites waren, den ik dat deze newsbin sites terug zullen komen.

Laat een reactie achter over Merlins Portal Review

Beste Usenet Service Aanbieders Lijsten