Newzbin2 Review

mei 20, 2014
Newzbin2

Info
StatusDead

Newzbin was de eerste NZB index provider en het model voor alle andere NZB index sites die erna zijn gekomen. Newzbin bedacht het NZB bestandsformaat en waren voor een tijdje de beste service die er was voor het vinden van NZB bestanden.
Helaas, gingen ze in begin 2010 dicht en alhoewel de service naar een andere computer werdovergebracht verloor Newzbin heel veel data en leden in het proces. Tijdens de interim, kwamen er verscheidene vervangers.

Op dit moment biedt Newzbin ongeveer  aan retentie en dagelijks wordt de retentie van NZB bestanden via hun lidmaatschap toegevoegd verhoogt. Newzbin2 is aanbevolen alhoewel door de wisselingen in beoordelingen van NZB sites kunnen we aanbevelen om te kijken op onze lijst van beste NZB sites voor de huidige aanbevelingen.

Snelle Feiten over Newzbin

  • Bedachten het NZB bestandsformaat
  • aan NZB bestand retentie
  • Gratis Lidmaatschap en VIP Lidmaatschap voor 60 cent per week (30 pence voor UK bezoekers)

Basis Versus Premium VIP Lidmaatschap

Aanbeveling / Conclusie

Newzbin was een geweldige site en alhoewel ze veel respect verdienen voor het maken van het NZB bestandsformaat is het de moeite waard om te kijken naar alle mogelijke opties en te zien welke NZB index service voor jou het beste werkt. Bekijk onze lijst van beste NZB sites

Meer Historisch Detail

Newzbin Search Volume Google Trends

Google Trends Data zeggen dat Newzbin zijn populariteit in 2006 kreeg.

Newzbin was een index website voor Usenet en werd bekent door de introducties van technologie die toegang tot Usenet makkelijker maakten. De Newzbin was gemaakt om mensen te helpen de veranderende inhoud van Usenet bij te houden. In 2010 werden ze in de UK aangeklaagd, dichtgegooid en toen opnieuw geopend op een andere server.

Newzbin is door vrijwilligers opgehouden. Als je een lid van Newzbin bent, kun je helpen de info op de site bij te houden. Er zijn geen restricties tot het worden van wat een editor genoemd wordt. Het enige dat een lid hoeft te doen is toevoegen aan de inhoud. Een editor post niet direct op het usenet, ze indexeren de inhoud alleen.

NZB File Format Informatie

De grootste vooruitgang die Newzbin introduceerde was het gebruik van XML gebaseerde file formaten bekend als nzb bestanden. Dit is het standaard geworden. Deze bestanden hebben een lijst van mededelingen die allemaal leiden naar een string zoekresultaat. Met deze nieuwe nzb bestandssystemen, is het zo dat gebruikers de koppen van de doelgroep niet meer hoeven te downloaden, wat de downloads een stuk sneller maakt. Dit leidde weer naar snelle binair bestand delen.

Editoriaal en Menselijk Review

Een andere functie van Newzbin is dat alle inhoud op de site door echte editors gecontroleerd wordt, niet door robots of automatische programma’s. Met oog op de hoeveelheid spam op Usenet, is het erg nuttig om een menselijk filter te hebben dat de zooi eruit haalt.

Screenshots

Nieuwe Newzbin website:

Beschrijving van de iconen:


Deel Deze Webpagina

8Reacties over Newzbin2 Review


  1. klaus mikkelsen on februari 1st, 2010

    Hallo Jongens
    Ik ben geïnteresseerd in een uitnodiging voor Newzbin, hebben jullie er een, of weten jullie waar er een te krijgen is?
    Bedankt
    /Klaus

  2. adas on november 15th, 2011

    Ik zou newzbin opnieuw reviewen. Ja ze waren toen nogal slecht, maar ze zijn weer beter geworden

  3. THEPIYBULL on december 17th, 2011

    Wat een belachelijke site,,, Ik meldde me aan om te zien dat ze de dubbele prijs SORRY 18 KEER de prijs van Matrix vragen….. Wat is die zooi over DONEREN wanneer je al voor de site betaalt ??????????

    Het lijkt dat deze site door idioten gerund wordt die alleen mensen willen afkopen ONTWIJK ZE ZEKER

  4. review four on november 26th, 2012

    Yup. Een hele slechte usenet provider. Retentie is belachelijk. Zo slecht, je kunt niets vinden behalve rotzooi. Probeer een echte verantwoordelijke professionele service zoals giganews of wat dan ook. Veel beter en veel goedkoper als je voor het jaarlijkse tarief gaat. Deze rotzakken bij newzbin proberen je te scammen door je te vragen om je account steeds weer aan te vullen zodat je letterlijk honderden of zelfs zuiden kunt betalen aan deze klootzakken op een onvaste maandelijkse basis. Pure rotzooi. -5 sterren.

  5. ToOn on november 29th, 2012

    @review four op 26 november 2012
    Je bent duidelijk een n00b, ik gebruikte newzbin sinds het begin en ze waren nooit een provider, alleen een index, kostte me nooit meer dan $9 voor een heel jaar. Je review is niets dan leugens gebaseerd op je weinige ervaring..

  6. ToOn on november 29th, 2012

    En nu de reden dat ik hier kwam. Newzbin2 is dicht, een verdrietige dag! Van hun site:

    Het doet ons verdriet om het dichtgaan van Newzbin2 te melden.

    Een combinatie van een aantal factoren maakte dit de enige optie. Voor een lange tijd hebben we gevochten met slechte Usenet index, slechte aantalen van rapporten doordat het grootste deel van onze editors weggingen en niemand ze verving. Onze servers zijn instabiel geweest en crashen regelmatig wat betekent dat de NZBs en NFOs niet beschikbaar zijn voor lange periodes en we hebben het geld niet om ze te vervangen.

    Newzbin2 had altijd de hoop om een goede underground commerciële organisatie te zijn. Het liep gewoon niet. Newzbin1 had 700,000 gebruikers. Dat was zelfs het aantal dat in de geschiedenis van Newzbin vanaf 2000 zich hadden aangemeld en maar een fractie was actief, veel mensen gingen weg en gingen naar andere sites. We denken dat ze zo’n 100,000 gebruikers hadden en daar betaalden maar een paar tienduizenden premium van. Dat was nog steeds veel geld voor de Newzbin1 mensen. We kregen nooit echt het vertrouwen en mensen zeiden dat “Newzbin2 een MPA val is”, dat deed pijn en we kregen nooit ons gebruikersaantal terug. We hebben niet veel meer dan zo’n 4000 actieve gebruikers en het aantal premium gebruikers is maar een paar duizend. Het kost meer om de site te hebben dan wat we ervan krijgen. Het gaat gewoon niet.

    Om dingen erger te maken hielden al onze betalingsproviders er mee op. De MPA spanden een rechtszaak aan tegen Paypal en vallen onze onschuldige betalingsprovider Kthxbai Ltd in de UK aan. Onze andere betalingsprovider is natuurlijk bang. resultaat? We hebben geen betalingsmethodes meer te bieden en geen realistische manieren om geld aan te nemen (nee, Bitcoin telt niet wat het is gewoon te lastig voor 90% van de mensen).

    De tragedie is de volgende: we zijn 100% DMCA onderdanig. We hebben naar iedere DMCA notificatie ooit geluisterd zonder te wachten of spelletjes te spelen: als er een DMCA probleem was was het rapport weg. Klaar. Dat was een conditie van onze reclame en betalingspartners dus we hielden ons hieraan maar we hebben nooit ook maar één probleem met MPA gehad. Niet een.

    Zullen we terugkomen? Niet als een zoekservice maar we zouden een blog van deze site kunnen starten op een gegeven moment.

    http://newzbin2.es/

    Vaarwel NB en bedankt voor alles!

  7. raggatwins on november 29th, 2012

    newzbin2 is dood RIP

  8. james on december 3rd, 2012

    zal newzbin ooit heropenen onder een andere naam. Ik ben al een tijdje lid

Laat een reactie achter over Newzbin2 Review

Beste Usenet Service Aanbieders Lijsten