NZBMatrix Review

mei 19, 2014
NZBMatrix

Info
StatusDead

NZBMatrix was de meest populaire NZB index provider op het Internet, ten minste volgens Alexa.com. NZBMatrix is vanuit de UK gebaseerd. Lees verder voor meer details en als je dit nuttig vindt bekijk dan onze lijst van Beste NZB sites

Snelle Overview

  • Meer dan NZB bestanden onderhouden
  • Gratis basis Lidmaatschap – $10 lifetime VIP lidmaatschap.
  • Mogelijk om NZB bestanden snel te doorzoeken en per categorie te filteren
  • RSS feeds beschikbaar– Krijg de laatste NZB bestanden
  • Goede Online tijd – Site lijkt zo goed als altijd online te zijn
  • Behulpzaam Forum – gebruiker’s participatie is behulpzaam
  • URL http://nzbmatrix.com

NZBMatrix Populariteit

NZBMatrix (vanaf 1 mei 2012) heeft een Alexa.com rank van 4855 wat betekend dat volgens Alexa.com NZBMatrix de 4855e meest populaire website op het internet is. Alexa rangordes zijn niet een perfecte meetstaaf.

Ook volgens Google trends heeft NZBMatrix’s populariteit gegroeid sinds 2007.

Niet dat populariteit alles is maar het indiceert wel dat de website wordt gebruikt et cetera.

We houden van NZBMatrix. Het is zelfs zo dat we meer van NZBMatrix houden dan van Newzbin. Het is gewoon makkelijker te gebruikern en ze ondersteunen meer dan aan binaire retentie om markt leiders zoals Newshosting, Astraweb en Giganews bij te houden. Zoals gezegd, bekijk altijd onze lijst van beste NZB sites want de rangorde verandert continu.

Extra Technische Functies

  • Watchdog functie waar je kunt zoeken naar nieuwe Usenet binaries met je zoekterm.
  • Bewaarde zoekopdrachten, filters en release bijhoud functie.
  • Een API voor integratie met SABNZBD en andere populaire nieuwslezer programma’s.

VIP Lidmaatschap Details

Om NZBMatrix helemaal te kunnen gebruiken, is het het zeker waard om 10 euro één keer te betalen om een VIP lid te worden. Hier zijn de details van VIP lidmaatschap.

  • Maar 10 Euro – VIP accounts zijn lifetime
  • retentie
  • 400,000+ NZBs geïndexeerd
  • zoek/browse filters
  • release bijhouden
  • bewaarde zoekopdrachten
  • API
  • Reacties op Usenet provider compleetheid – Erg bruikbaar.
  • Verzoeken
  • NZB Queue

Conclusie

We houden van NZBMatrix, hun gemeenschap en eenmalig betaalmodel en volgens Alexa.com en Google trends houden veel andere mensen er ook van. NZBMatrix heeft een grote gemeenschap een heel veel toegevoegde NZBs.

Onze NZB sites lijst verandert soms maar gewoonlijk hebben we NZBMatrix op de eerste plaats. Dat gezegd hebbende, er zijn alternatieven voor NZBMatrix voor als je minder gevorderd bent met Usenet programma’s zoals Sickbeard, Couchpotato, etc of misschien zou je een andere populaire NZB site zoals Newzbin fijner vinden. Zorg onze NZB site pagina aan je favorieten toe te voegen of blijf terugkomen en meldt je aan oor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden

Ook een kijkje waard is onze lijst van Beste Usenet Providers.

 

Deel Deze Webpagina

46Reacties over NZBMatrix Review


  1. phillip on maart 30th, 2011

    Mensen moeten begrijpen ER IS NIETS GRATIS bij NZBMatrix behalve het bannen voor het hebben van een mening. Wil je gratis advies blijf weg.

  2. Marion Marshall on april 11th, 2011

    Hoi Phillip, bedankt voor de reactie. Dat kan waar zijn maar ik heb geen idee over jouw situatie maar ik denk niet dat het verandert dat nzbmatrix een top NZB site is. Ik ben niet aan de gekoppeld .. FYI

  3. Josh on april 16th, 2011

    Eigenlijk IS NZBMatrix gratis behalve het (optionele) VIP lidmaatschap wat de retentie tijd van 20 dagen naar 100+ dagen verhoogt.
    Het is een van de beste NZB sites IMO en zeggen dat “ER NIETS GRATIS IS bij NZBMatrix” is gewoon fout.

  4. Josh on april 16th, 2011

    *correctie*
    het vrige moest zijn “1000+ dagen”

  5. JASON on mei 14th, 2011

    ik heb NZBmatrix als een V.I.P voor meer dan een jaar gebruikt geweldige site

  6. VIP member on mei 18th, 2011

    Ben het eens met phillip. Ik ben een VIP lid bij NZBMatrix en als ze je een slect lid vinden verlies je je VIP status en het geld dat je hebt uitgegeven om een VIP lid te worden. Ze stelen je geld en je zult voor je mening beoordeeld worden en gebannen voor het gebruik van sommige functies.
    BLIJF WEG van alles wat je geld wil voor de posts van andere mensen.

  7. Marion Marshall on mei 19th, 2011

    Ja .. Ik ben ook een VIP lid daar. Ik heb nooit problemen gehad omdat ik nooit iets zeg 🙂 voor zo’n $10 .. het is het waard IMHO

  8. Matt on juni 14th, 2011

    Ik begrijp niet waarom mensen klagen over NZBMatrix, heb het al tijden gebruikt, meer dan 1000 NZBs gedownload. Betaalt voor VIP en het is geweldig. Zoals de review zei, het is $10 wat niets is voor wat het waard is1 en het hele “slechte leden houden VIP status niet” nou dat is hun eigen fout voor het zijn van een slecht lid. Ze houden de site gewoon goed wat hij is!

  9. Trident on juni 20th, 2011

    Sommige mensen zeggen dat NZBMatrix je geld “steelt” of niet gratis is.
    Deze reacties zijn dom. Ik heb nooit problemen met NZBmatrix gehad en ook niet met reageren.
    Het enige wat ik me kan indenken is dat mensen met hun reacties grenzen overschreden hebben op de een of andere manier.
    Ik zie niet eens echt in waarom mensen zoveel moeite op reageren zouden doen.

  10. JimmyOh on juli 1st, 2011

    Heb NZBMatrix al zo’n 2 jaar als ‘VIP Lid’ gebruikt (oftewel ik betaalde de eenmalige $10 kost). Gebruik Astraweb voor de bestand downloads.

    Geen echte klachten over NZBMatrix. Zou de iedereen aanbevelen.

  11. Paul on juli 1st, 2011

    Kan niet meer oneens zijn met de reacties dat nzbmatrix “geld steelt” ben al zo’n 18 maanden een VIP lid fantastische service 1000+ dagen retentie, ik reageer op posts over kwaliteit etc zonder problemen beste $10.00 die je zou kunnen betalen had eerst Newzbin tot het verdween en denk dat Nzbmatrix over het algemeen een betere site is IMHO

  12. Roger on augustus 24th, 2011

    Ik heb geen idee waarom mensen zeuren over NZBMatrix. Ik heb de site gebruikt & vond ze zo goed dat ik de $10 betaalde om eerlijk te zijn.
    Heb altijd een mening gehad en gegeven maar ben beleefd geweest. Vraag me af wat je hebt gedaan om de lijn te overschrijden om gebannen te worden.
    Nzbmatrix was gratis te gebruiken toen ik mijn account voor het eerst maakte en ik bezoek het iedere dag voor een reden.

    Ik raad ze aan, feliciteer ze!

  13. Pete on september 18th, 2011

    Ik was een lid van NZBsRus en de grootste reden dat ik weg ging was omdat ze een extreem racistische admin hebben die afschuwelijke reacties achterliet (ja, een admin!). Geloof me, als NZB Matrix kieskeurig zijn qua reacties van leden dan is dat ets goeds. Ik denk dat ik me bij Matrix ga aanmelden na de ervaring die ik met NZBsRus had.

  14. Trips22 on oktober 15th, 2011

    Deze reactie is voor Phillip en VIP Member. Ik wil een ding weten. Wat heb je gedaan of gezegd om van deze site gebannen te worden? Geef me eigenlijk je gebruikersnaam maar en dan zoek ik het op. Ik werk niet voor Matrix maar ben een VIP lid. Ik heb ooit een probleempje gehad met een andere gebruiker over een reactie die hij had over een UFC gevecht. Ik zei hoe goed het gevecht was aangezien ik het net gekeken had op ppc terwijl de andere jongen wachtte tot de ppv geupload was zodat hij hem kom downloaden en bekijken. Hij claimde dat ik spoilers van het gevecht gaf en het enige dat ik zei was dat het gevecht een oorlog was en dat het super was. Verder niets. Hij en ik ruzieden een beetje en uiteindelijk schreef een admin en zei dat hij het thread zou verwijderen als het zo een probleem was wat ik okee vond omdat er niets was genoemd en veel mensen zeiden dat de jongen rustig aan moest doen omdat er niets verpest was en er geen resultaten geschreven waren dus ze haalden het thread gewoon weg. Vond ik niet erg. Het zou grappig zijn om te weten dat Phillips de andere jongen was die zo zeurde. Lol! Matrix is en zal altijd de beste NZB website die er is blijven! De tweede plaats gaat in mijn mening naar Merlins Portal het is niet even goed bijgehouden maar wat de sites echt laat verschillen is de gemeenschap ik matrix. Iedereen helpt elkaar en het is geweldig. Ik woon in Amerika en heb veel vrienden van het V.K. gemaakt op die site.

    Wat het probleem voor de andere twee heren was weet ik niet. Ik zou hopen dat je misschien je probleem kunt laten varen en Matrix een tweede kans geeft aangezien ik er meer dan drie jaar ben geweest en er heel veel van houd. Voor iedereen die op zoek is naar een geweldige nzb website die goed bijgehouden wordt is dit het. Niet te vergeten alle hulp die je in de fora krijgt. Ik betaalde voor de nzb’s en maakte veel goede vrienden en heb veel geleerd. Geweldige Site!

  15. jdub on oktober 20th, 2011

    Echt? Ik heb de tien dollar voor ongeveer een maand geleden betaald omdat mijn vriend ze voor maanden heeft gebruikt. Dus ik betaal en ik heb geluk als de site überhaupt werkt, laat staan een specifieke sub categorie. En ik heb FF en chrome en IE gebruikt, en iedere andere website die ik ken werkt…alleen nzb matrix niet. Ik voel me bedrogen.

  16. martinex on november 1st, 2011

    Ik ben nu al een aantal jaar een V.I.P. lid. Misschien ben ik een nieuweling maar ik zie niet veel verschil van andere sites behalve de organisatie. Het is veel makkelijker om dingen te vinden op de matrix. Ik moet dit zeggen. Ik heb de laatste tijd veel problemen gehad met aansluiten op de website. Ik hoop dat dit niet het einde is. Maar 10 bucks voor LEVENSLANG lidmaatschap? Lijkt mij een erg goede deal.

  17. dugfreez on november 10th, 2011

    Ik ben een VIP lid van NZBMatrix geweest voor een aantal jaar zonder problemen. Het is een geweldige site die makkelijk te doorzoeken is en heel erg georganiseerd…MAAR:
    Ik heb de afgelopen paar weken veel problemen gehad met dat de hele site down was. Zelfs nu krijg ik een foutmelding: Databasis Server: MySQL Connectie Fout: Te veel connecties.

    Deze zelfde melding…of anderen die er erg op lijken, komen de laatste tijd zo’n 2 of 3 nachten per week. wanneer de site WEL werkt lijk ik nooit iets te horen over wat het probleem is of dat ze überhaupt weten dat er een probleem is.

    Dus in het kort….een geweldige site die hun technische problemen pronto moet oplossen.

  18. Jimmy O on november 11th, 2011

    Ben al meer dan 3 jaar een VIP lid en heb meer dan 10 000 nzbs gedownload. De site is geweldig en makkelijk te gebruiken. Het heeft de laatste tijd wat onderhoud problemen gehad maar niets is perfect. Ik zou het aan iedereen aanbevelen!

  19. BettyB602 on november 11th, 2011

    Ik ben een nieuwe gebruiker van deze website en ik ben blij met mijn VIP lidmaatschap geweest totdat de problemen van de laatste tijd ontstonden. Ik ben het eens met dugfreez dat het een geweldige site is die moet werken aan hun technische problemen. Ik hoop dat ze dit echt binnenkort kunnen doen.

  20. GBJK on november 11th, 2011

    Het is de laatste tijd best slecht. De site gaat dicht wanneer er te veel hits zijn. Gebruik Merlin Portal.

  21. Neko on november 11th, 2011

    Ik ben lid geweest van NZB matrix voor de afgelopen 2 jaar… en ik laat reacties achter op dingen die ik de download tijd niet waard vond, behalve dat en downtime nu en dan heb ik er niet echt problemen mee gehad.

  22. Brad on november 19th, 2011

    Ik heb NZB matrix meer dan 2 jaar gebruikt, en eerst hadden ze nooit problemen.

    MAAR de laatste tijd is de site erg onbetrouwbaar, continu down et cetera.

    Wanneer de site werkt is hij goed, daar niet van, maar hij lijkt de laatste tijd veel problemen te hebben.

  23. Coldtillus on november 28th, 2011

    Wanneer het werkt is het vrij goed.
    De laatste tijd is er ongeveer een 50/50 kans dat het werkt.
    Uptime lijkt steeds minder te worden met de tijd.

  24. JohnCymru on december 4th, 2011

    De betrouwbaarheidsproblemen zijn uitgevogeld en de nieuwe hardware is al een paar weken online en het werkt zo goed als je je maar zou kunnen wensen. Ik ben al twee jaar VIP en, behalve de recente problemen toen de nieuwe hardware online kwam, is het zo goed als perfect geweest. En laten we de behulpzame gemeenschap en fora niet vergeten.

    Om gebant te worden van de matrix moet je echt heel erg je best doen. Het kan door heel vaak verschrikkelijk vervelend te zijn tegenover anderen in het algemeen, bijv. racistisch, wat in een IIRC geval zo was. Of je moet de regels op een enorme manier gebroken hebben, door het bijvoorbeeld voor commerciële doeleinden te gebruiken.

    Ook hebben ze een waarschuwingsfunctie en, gewoonlijk, heb je minstens drie waarschuwingen voordat je compleet gebant wordt. Je kunt zien dat mensen waarschuwingen hebben door het rode driehoekje met een uitroepteken naast hun gebruikersnaam in hun forum posts. Als het gedrag waar de waarschuwingen door kwamen stops worden deze eventueel verwijdert. Dus, als je voor altijd gebant bent van ze, heb je duidelijk a hun waarschuwingen genegeerd en je best gedaan om gebant te worden, misschien om als martelaar over te komen, zoals Philips lijkt te doen.

    Iets wat je moet weten is dat de $10 niet langer levenslang is, maar voor 10 jaars, oftewel een dollar per jaar. Da is nog steeds heel goedkoop, zelfs nog als het $10 per jaar zou zijn in plaats van de $10 per 10 jaar die het nu is.

  25. memaw on januari 7th, 2012

    Het is een geweldige site wanneer hij werkt. Maar hij is erg vaak down de laatste tijd.

  26. HK on januari 28th, 2012

    Gisteren geregistreerd, geweldige site, zo’n beetje de enige waarvoor je moet betalen. Als het op usenet bestaat is de kans groot dat NZBMatrix heft heeft. Combineer het met nzbsu (gratis account), mysterbin en bin search en je bent klaar.

  27. Sarah on februari 24th, 2012

    Ik ben aan het nadenken over lidmaatschap bij NZBMatrix, maar vraag me nu af met de technische problemen die in november gediscussieerd werden…

    Kan iemand me vertellen of de problemen zijn opgelost?

  28. MyPetWussy on april 24th, 2012

    Ik ben een lid van NZBMatrix en ik heb $10 gedoneerd. En ik probeerde laatst in de IRC chat te komen en ik stelde vragen! Maar blijkbaar wilde niemand me hulp of een kans bieden dus ze zetten mijn stem uit in IRC wat mijn mogelijkheden om te chatten uitschakelde. Ik veranderde van proxy om terug in IRC te komen en ze bannen me. Dan bant NZBMatrix me van de fora en ik krijg dit bericht van een moderator op nzbmatrix.com
    Moderator>>>> n0de No Subject

    [Delete] [Reply] [Forward PM] [Mark As Read]

    Je werd gebannen voor het zijn van een rotzak. Nog meer van dit soort censuur en we verwijderen je account

    2012-04-24 13:51:54

    Dus ik vertrouw Nzbmatrix niet meer, 🙂 show bobs

  29. Mark on juli 12th, 2012

    Ik ben een vip lid geweest sinds 2008, waar ik $10 doneerde, en ik heb 6,421,169,926,301 bytes (6,421.17 GB) gedownload volgens mijn nzb server. Dat is niet slecht voor $10, wat ik niet eens hoefde te betalen om te downloaden, en ook hebben ze me nooit om geld gevraagd. Het is een geweldige site en ik beveel het aan aan iedereen die in nzb downloads geïnteresseerd is. Als een indicatie van hoe nuttig de site is, ik heb geen antenne of set top box meer gekoppeld aan mijn plasma televisie. NZBmatrix is gratis en het is beter dan enige andere nzb site (gratis of betaald), dat is waarom ze nummer 1 zijn.

    Ik denk dat newzbin2 dichtbij komt, waar ik genoeg van kreeg nadat ik verscheidene TV series en films die als Engels gelabeld waren maar Nederlands of Duits bleken te zijn heb gedownload, het gebeurt een beetje te vaak en ik vind het vervelen. Als het niet daaraan lag zou ik newzbin2 aanbevelen, maar het is niet gratis, £4.10 voor 12 weken toegang.

  30. Fearganainm on augustus 9th, 2012

    Ben een VIP lid van deze site geweest voor de afgelopen drie jaar ongeveer. Geweldige index site, sterk aanbevolen.

  31. Craig on september 25th, 2012

    Ik heb deze site een tijd gebruikt, maar ik had een probleem met een van de Moderators, “Node” hij heeft een zeer arrogante en neerbuigende air. Ze willen niet dat je je mening geeft, ze kunnen niet met de waarheid overweg, dus heb ik mijn lidmaatschap stopgezet.

    Er zijn andere plaatsen die hun klanten met respect behandelen, NZBMatrix doet dit niet.

  32. Joe, the so and so on december 4th, 2012

    De meeste van de pro-matrix reacties hierboven zijn van dezelfde jongen, die eigenlijk werkt voor de site, en die gewoon met verschillende namen reageert, en over wat een geweldige deal de VIP pas is, in een poging om meer geld binnen te halen. Joh, dit is bekend op de site.

    De waarheid is, dat wanneer de site werkt, het een goede, solide nzb bron is, zo lang je alleen dingen wilt vinden en downloaden en dan teruggaan naar waar je dan ook maar mee bezig was.

    Als, daarentegen, gemeenschap belangrijk voor je is, beveel ik je persoonlijk aan om weg te blijven en ergens anders te kijken. De site is erg clique-vol, met leden die verwacht worden van de staff te houden en het eens zijn met iedere mening als brave syncofanten, en veel van het personeel bant graag mensen die het wagen een andere mening te hebben, hoe netjes of goed geformuleerd dan ook, of hoe veel moeite de persoon ook doet om te benadrukken dat het zijn eigen mening is, en dat mensen het niet met hun eens hoeven te zijn. Het is zo dat als je geen deel van de clique bent en je niet het personeel altaar aanbidt, dan speel je russian roulette met je account. Ik doe niet mee aan enige dergelijke bezigheden, maar ik heb het vaak zien gebeuren…en ik let er niet eens zo veel op.

    Voor de TLDR; groep – als je alleen een downloader bent is de site okee (wanneer hij werkt). Als je meningen wilt geven en in de gemeenschappelijke kant van zaken wilt involveren, zoek dan naar een plek die niet even clique-vol is en die meer accepteert dat mensen verschillende meningen en oogpunten delen.

  33. joc on december 9th, 2012

    The End…

    Het doet ons verdriet te melden dat NZBMATRIX dicht is.

    We hebben deze beslissing moeten nemen door een erg groot takedown verzoek van een bedrijf genaamd Wiggin LLC. Zij representeren de volgenden: Federation Against Copyright Theft Limited (“FACT”), Paramount Home Entertainment International Limited; Sony Pictures Home Entertainment Limited; The Walt Disney Company Limited; Twentieth Century Fox Film Company Limited; Universal Pictures (UK) Limited; Warner Bros. Entertainment UK Limited.

    Zoals iedereen weet luisteren we naar DMCA/Takedown notificaties, zoals altijd.
    Zodra deze notificatie klaar is hebben we de onmogelijke taak om onze index bots te herdoen. Zelfs dan zal het niet afgelopen zijn, er zullen meer notificaties komen etc.

    Ook is er het probleem met betalingsproviders, we hebben zo’n beetje iedere die er is gehad, uiteindelijk houden ze er allemaal mee op.
    Er zijn enorme server/bandwijdte kosten te betalen, met de instabiliteit van de betalingen is dit erg moeilijk.

    NZBMATRIX heeft nooit eerder legale problemen of dreiging gehad.

    Ook gaat de Usenet index scene door een verandering, met content die wordt weggehaald van zo’n beetje iedere provider is het bestaan van een index nutteloos aangezien de inhoud niet eens meer bestaat.

    Dus het is tijd voor ons om er mee op te houden…

  34. elvedhel on december 9th, 2012

    Lid van nzbmatrix voor 5 of meer jaar, betaalde £10 VIP lidmaatschap eenmalige betaling en het was iedere cent waard. en nu vandaag het nieuws dat het dicht is. Er is geen enkele site die er op lijkt, en google brengt me zelfs naar een hoop nutteloze sites. heb echt problemen met het vinden van een goed alternatief nu dat dingen op dezelfde manier als nzbmatrix ordent wat het fijn maakt om te gebruiken. Het is een trieste trieste dag R.I.P NZBMatrix je zult gemist worden

  35. pete on december 9th, 2012

    De site admins waren idioten. Ik zei tegen ze dat hun site ooit neergehaald zou worden. Jammer dat ze dat deden voordat mijn vrienden ze hackten.

    Doei doei rotzakken.. DOOD aan nbzmatrix!

  36. Who_Cares? on december 9th, 2012

    NZB MAtrix lijkt dicht te zijn… dus of je het leuk vindt of niet… het is weg doei doei

  37. Anonymus on december 9th, 2012

    Damn! I hield van deze site en nu is hij weg!

  38. Beres on december 9th, 2012

    The End…

    Het doet ons verdriet te melden dat NZBMATRIX dicht is.

    We hebben deze beslissing moeten nemen door een erg groot takedown verzoek van een bedrijf genaamd Wiggin LLC. Zij representeren de volgenden: Federation Against Copyright Theft Limited (“FACT”), Paramount Home Entertainment International Limited; Sony Pictures Home Entertainment Limited; The Walt Disney Company Limited; Twentieth Century Fox Film Company Limited; Universal Pictures (UK) Limited; Warner Bros. Entertainment UK Limited.

    Zoals iedereen weet luisteren we naar DMCA/Takedown notificaties, zoals altijd.
    Zodra deze notificatie klaar is hebben we de onmogelijke taak om onze index bots te herdoen. Zelfs dan zal het niet afgelopen zijn, er zullen meer notificaties komen etc.

    Ook is er het probleem met betalingsproviders, we hebben zo’n beetje iedere die er is gehad, uiteindelijk houden ze er allemaal mee op.
    Er zijn enorme server/bandwijdte kosten te betalen, met de instabiliteit van de betalingen is dit erg moeilijk.

    NZBMATRIX heeft nooit eerder legale problemen of dreiging gehad.

    Ook gaat de Usenet index scene door een verandering, met content die wordt weggehaald van zo’n beetje iedere provider is het bestaan van een index nutteloos aangezien de inhoud niet eens meer bestaat.

    Dus het is tijd voor ons om er mee op te houden…

  39. Brad on december 9th, 2012

    Dicht nu.

    R.I.P. Matrix je zult gemist worden.

  40. Robert on december 9th, 2012

    VERSCHIKKELIJKE DAG. Ze zijn neergehaald…

  41. John on december 9th, 2012

    Het is dood, neergehaald door een enorme DMCA verklaring van de grote VS filmstudio’s.

  42. Myself on december 10th, 2012

    En de mensen die voor lifetime VIP betaalt hebben… Zouden ze hun geld terug moeten krijgen omdat je de ToC gebroken hebt.

    Geen lifetime dusss

  43. Kevin on december 10th, 2012

    Site offline zal gemist worden!!!! bedankt jongens

  44. justin case on december 12th, 2012

    fucking bullshit! 100% beste site die er is.

  45. bobby on december 14th, 2012

    RIP. Wat is evengoed?

  46. billy on augustus 24th, 2013

    breng nzbmatrix terug de rest is zooi

Laat een reactie achter over NZBMatrix Review

Beste Usenet Service Aanbieders Lijsten