Nzbplanet Review

Last updated on December 29, 2013

Nzbplanet is een nieuwe geautomatiseerde NZB indexer die je kunt bekijken op Internet. NZBPlanet is van 0 gebruikers (December 2012) naar meer dan 110,000 leden gegaan op dit moment.

Op dit moment hebben ze meer dan 2,000,000 NZB releases geïndexeerd.

Services

Naast de typische functies van Newznab, biedt NZBPlanet ook een kalender met nieuwe videos die eraan komen en die er al zijn.

De service is gesteund door reclames, maar je kunt een VIP lidmaatschap kiezen waar je geen reclames hebt en het VIP forum in kunt om al je vragen beantwoord te krijgen. VIP leden kunnen zoveel downloaden als ze willen; niet-lid accounts zijn gratis, maar je kunt maar 5 NZBs per dag downloaden.

Highlights

  • Gratis Accounts kunnen 5 NZBs per dag downloaden.
  • Gebruiker NZB upload functie
  • auto upgrade systeem
  • geavanceerd nzb report systeem
  • site status pagina als de site ooit offline is (http://nzbplanet.info/)
  • IRC kanaal: irc.nzbs.co.uk.

Toegang

Je zult een account moeten openen om een kijkje te nemen bij de service, maar je krijgt de gratis optie zodat je kunt zien wat er is en of je bij ze wilt blijven en ze jouw groepen met hun moeite hebben kunnen bijvullen.

Nieuwsgroep Toegang

Je zult een USENET toegang provider nodig hebben om de content van de NZB bestanden te downloaden. Er zijn veel goede opties om tussen te kiezen bij onze voorkeursproviders.  Zoals nzbplanet.net, bieden er veel gratis proefversies zodat je een idee kunt hebben van wat ze te bieden hebben en welke service voor jou de beste keus zou zijn.



Deel Deze Webpagina


Bezoek Site
Nzbplanet

Editor Rating
4 sterren
Info
StatusOpen
Prijs$8/Yr
NZBs2000K
Leden110000
PlatformNewznab+
BitcoinGeen Bitcoin geaccepteerd Nee

Bezoek Site

Beste Usenet Service Aanbieders Lijsten

15Reacties over Nzbplanet Review


  1. superrs on January 3rd, 2013

    dit is een geweldige site, als een nzbmatrix vluchteling was ik erg blij deze plek te vinden aangezien hij er erg op lijkt

    🙂

  2. alcapone on January 3rd, 2013

    geweldige site, ze hebben nu een nieuwe naam nzbplanet maar het is de moeite van registreren waard het is een stuk beter dan de andere nzb sites die ik heb gevonden

    ga zo door jongens

  3. Bob on January 21st, 2013

    ik krijg
    MyBB heeft een interne SQP error gehad en kan niet verdergaan.

    SQL Error:
    2002 – Kan niet verbinden tot lokale MySQL server door socket ‘/var/lib/mysql/mysql.sock’ (2)
    Query:
    [READ] Niet mogelijk te verbinden met MySQL server

    enig commentaar?

  4. Bailey on April 9th, 2013

    Dit is gewoon weer een newznab site. Betaal niet voor lidmaatschap als je het overal anders gratis krijgt.

  5. Gilbert on April 16th, 2013

    Deze site duurt eeuwen om zichzelf uit te vogelen
    Heel veel wachtwoord nzb’s en heel weinig nieuwsgroepen geïndexeerd.
    dat gemixt met slechte vulling in veel groepen zorgt dat ik zou adviseren om te wachten voordat je je aanmeldt voor een VIP account.

  6. jasonx on April 27th, 2013

    er is een rapporteer systeem en weinig wachtwoord releases, en het is ook net zomaar een newznab site de eigenaar heeft het gemaakt tot de beste nzb site die ik sinds matrix heb gevonden ik raad iedereen aan om te kijken wat ze te bieden hebben 🙂

  7. simon on April 27th, 2013

    houd van de site bedankt jongens voor jullie harde werk 🙂

  8. joe on May 16th, 2013

    Deze site gevonden en hij is ongelofelijk slecht.

    Ten eerste is hij langzaam en indexeert heel erg langzaam tot het punt dat de bestanden niet op de server zijn op het moment dat ze geindexeert worden!

    Ik heb me ook tot VIP geupgrade en ik kreeg geen extra functies en het duurde ook dagen om me te upgraden nadat ik ze emailde en vroeg wanneer ze het zouden doen, een van de Admins was onbeleefd en bedreigend.

    Ik heb een probleem bij PayPal gemeld en kreeg direct bedreigende emails en ze dreigden mijn kinderen te vermoorden!.

    Ik heb alle info naar de politie gestuurd in het geval er iets gebeurt.

    Er zijn veel betere sites die gratis en vriendelijker zijn.

    Mijn aanbeveling is om deze site als de pest te ontwijken en naar een betere site te gaan zoals nzbzombie of nzb.su

  9. paul on May 17th, 2013

    Super site zeker de beste zou hem aan iedereen aanraden!

  10. admin on May 20th, 2013

    joe is de beheerder van nzbzombie, en heeft die info bedacht om mensen van de beste site die er is weg te houden

    alle 8000 actieve leden op mijn site kunnen mededelen dat ze gelijk werden geupgrade en hun beste ervaring hebben bij nzbplanet.net

    negeer hem alsjeblieft en kijk zelf 🙂

  11. slg on July 10th, 2013

    Hoi,

    nzbplanet begon als een goede index maar in de tussentijd 07-2013 lijken ze niet voor wachtwoorden te checken en ook geen 100% compleetheid checks meer, jammer, zal gauw we gaan.. 🙁

    Groeten,

    slg

  12. callemjack on July 22nd, 2013

    na dit gelezen te hebben keek ik bij nzbplanet om te kijken en wat een site ik wou dat ik hier eerder van had geweten voordat ik zoveel geld had uitgegeven aan andere sites, en aangaande het bovenstaande commentaar heb ik nog geen beveiligd bestand tegengekomen

    super site super gemeenschap kan ze niet genoeg prijzen 🙂

  13. alain connor on September 27th, 2013

    Was goed maar zoals anderen zeggen, er is bijna geen compleetheid en er zijn wachtwoord bestanden overal. De admin lijkt ook awol te zijn? Helaas, wand het was een goede site, maar nu zijn er andere plekken waar je beter terecht kunt.

  14. stealthgr on October 10th, 2013

    Duidelijk spam hierboven, ik heb de site al een jaar lang gebruikt en ze zijn 10 x beter dan enige van de andere sites, de admin is iedere dag actief en geeft goede ondersteuning, hielp me met de set-up van sabnzb.

  15. Art Zeke on October 22nd, 2013

    Ik houd van deze site maar wanneer ik heb gebruik laat ik meer scheten dan normaal. Ik weet niet waarom.

Laat een reactie achter over Nzbplanet Review

Bezoek Nzbplanet