NZBsRus Review

januari 3, 2014
NZBsRus

Info
StatusDead

NZBsRus was een relatief populaire NZB forum site die toegang gaf tot meer dan 0 aan  NZB bestanden waarvan veel van leden van de gemeenschap. Ze zijn langzaam populairder geworden de laatste jaren. Op je aan te melden heb je een VIP account nodig wat betaalt moet worden via bitcoin. (wat lastig kan zijn als je niet gewent bent aan bitcoin)

NZBsRus Review Snelle Feiten

  • Toegang tot aan geïndexeerde binaire bestanden
  • Forum / Gebruikers gemeenschap
  • $15 voor het 1 jarige VIP account (De prijzen zijn op huidige Bitcoins gebaseerd)
  • NZBsRus IRC kanaal
  • Mogelijk om via onderwerp of .nfo inhoud te zoeken

Hoe NZBsRus te gebruiken:

De makkelijkste manier om te begrijpen wat NZBsRus biedt is door naar het onderstaande screenshot te kijken. Je kunt ook experimenteren met het gratis account; maar volgens ons is het gratis account zo gelimiteerd dat het moeilijk is om een idee te krijgen van wat NZBsRus precies biedt.

De gebruiker kan in titels, nfo’s, of beiden zoeken. Ook kan er een categorie gekozen worden, en de zoekresultaten kunnen geordend worden door datum, leeftijd, beoordeling, reacties, downloads en grootte.

NZBsRus in Actie (Klik voor Groter Beeld)

Extra Functies

  • Top 10 / 50 / 100 meest populaire NZB bestanden
  • IRC Chat  #nzb-announce ( nieuwe NZBs in het kanaal met een directe download link)

NZBsRus Vs Andere NZB Sites

NZBsRus is langzaal populairder geworden in de afgelopen twee jaar en met het dichtgaan van NZBMatrix en Newzbin2 zijn ze populairder geworden vergeleken met andere top NZB sites

Dat gezegd hebbende ze zijn nogal goed en als je al bitcoin hebt kan het de moeite waard zijn om je aan te melden bij hun site.

Conclusie  / Aanbeveling

Alhoewel we NZBsRus goed vinden bevelen we ze gewoonlijk niet aan als onze favoriete NZB site. Zoals je hieronder kunt zien — hebben ze wat slechte pers in 2013 gekregen toen ze betalingsopties veranderden en een aantal leden dubbel lieten betalen.

We zouden ze waarschijnlijk wel aanbevelen als back-up NZB site als je bitcoin hebt.

Deel Deze Webpagina

45Reacties over NZBsRus Review


  1. rao on juni 14th, 2011

    wat is er met hun site gebeurt weer iemand dat? is hij down geweest

  2. Pete on september 18th, 2011

    Ik gebruikte deze site jarenlang totdat ik in een verhit debat belandde met een werknemer over racistische commentaren. De extreem racistische reacties kwamen zelfs van een admin, en werden helaas niet bekeken door de moderators. Stom einde van wat eigenlijk een goede site was.

  3. Mek on oktober 28th, 2011

    De site wordt door neo nazis getrunt. Dat is waarom een van de admins 88 in zijn nick gebruikt.

  4. dan on november 10th, 2011

    Deze site is niet goed, laat je alleen nzb’s downloaden als je een vip account hebt. Dus je moet betalen

  5. Dan on november 11th, 2011

    nzbsrus is nu alleen betaald. (afzetters)

  6. john on november 11th, 2011

    dit is een geweldige site. $9.99 en als eenmalige betaling is dit het koopje van de eeuw….

  7. Jim w on oktober 21st, 2012

    Deze site is alleen betaalt verspil je tijd niet. veel gratis sites en zoekmachines.

  8. Leeb1977 on november 23rd, 2012

    Beste nzb site die er is.

    Ze hebben op dit moment problemen vandaar de alleen VIP toegang… maar het is de kost van het upgraden waard imho.

    Veel beter dan enige andere site van dit type die ik heb gebruikt.

  9. wolfeden3 on december 5th, 2012

    Hun site lijkt down te zijn heb alle manieren getest om toegang te krijgen tot de site en niks! enige ideeën mensen?

  10. louielue on december 5th, 2012

    deze site was een geweldige site. maar nu is het WEG!

  11. lordkinbote on december 12th, 2012

    Ik begreep dit bitcoin ding niet. Het lijkt dat een bitcoin ongeveer $14 kost? en deze site wil $12 in bitcoins? Als dat betekent dat ik 1 bitcoin kan kopen en die gebruiken om $12 te betalen dan zou ik erover nadenken, alhoewel ik het raar vind dat mijn levenslange lidmaatschap wegging binnen de dag dat mijn bank account geverifiëerd werd. Maar, als het zo is dat ik $14x$12 moet betalen dan laat ik het zitten.

  12. jignoni on december 20th, 2012

    dit is gek ! dit bitcoin ding is nu heel cool … $12=0,88BTC volgens hen
    voor jou 9.99 = 4,2

  13. Kymbo on januari 9th, 2013

    Na bijna 2 jaar als VIP hebben ze mijn “levenslange” abonnement verwijdert en me teruggezet naar normale ‘gebruiker’- Ze zeggen dat er een glitch was en dat een aantal VIP’s niet hebben betaalt, maar dat ik zeker geldig voor de influx aan matrix vluchtelingen en niet oudere leden. Nu willen ze dat ik oude bonnen of e-mails etc vind om te bewijzen dat ik zo lang geleden heb betaalt. Idioot, wie houdt er rekening met dit soort dingen, ik verander e-mail accounts rond deze legaal twijfelachtige sites zodat ze niet direct naar mij teruggekoppeld kunnen worden. Lijkt op meer $$$$ willen nemen en twee keer laten betalen nu.

  14. Aradral on januari 9th, 2013

    Ik zit ook in hetzelfde schuitje als Kymbo, ik had levenslang voor 3 jaar en nu is het gewoon weg. Ik heb een e-mail gestuurd maar ik weet niet zeker of hij is verwijdert of ze hem gewoon nog niet hebben gezien. Ik hoop dat ik gauw mijn account terugkrijg want tot nu toe heb ik geen klachten gehad.

  15. neosoul on januari 9th, 2013

    Ik had hetzelfde probleem als Kymbo. Deze rotzakken verwijderden mijn levenslange lidmaatschap door een zogenaamde glitch/onbetrouwbare activiteit op mijn account te claimen. Ik herinner me dat ik via paypal betaalde maar heb geen idee als welke entiteit ze zaken deden.

    Dit lijkt een klassiek geld aftrochelings scenario te zijn. VERSPIL GEEN GELD HIER AAN EEN SITE DIE JE SCHULDIG VERKLAART DOOR JE ACCOUNT TE BANNEN ZONDER WAARSCHUWING!

  16. J on januari 9th, 2013

    Ik betaalde deze site en had VIP. Ze nemen het vervolgens van me (en alle andere VIP leden) weg en vertellen ons dat we bewijs moeten leveren. Er zijn al 48 uur voorbij, en er zijn 9000 andere mensen aan het wachten (volgens het blog bericht van een paar minuten geleden).

    Gebruik deze site niet.

  17. Splasher on januari 10th, 2013

    Daar gaat mijn $10 levenslange abonnement…

    Na 2 jaar werd mijn (en duizenden anderen) betaalde VIP teruggetrokken omdat ze “verdacht” waren, wat dat dan ook mag betekenen. Het is een hoop zooi, en het laat de instelling van de site beheerders zien. Oh, en je MOET betalen met bitcoins. Wat een idioot gedoe! Ik zal niet weer betalen voor wat verder gratis is. Ik vind het niet erg om de site te steunen, maar een levenslang lidmaatschap verwijderen en dan zeggen dat je de bon moet vinden is een erg laffe actie. Wie houdt er nou dat soort dingen? Ze zullen waarschijnlijk iedereen opnieuw laten betalen en dan dicht gaan (weer). NOT TE VERTROUWEN – PAS OP!!

  18. Minm on januari 13th, 2013

    Toen de site werkte was het zeker een goede site na Nzbmatrix en newzbin. Dat RSS en API inclusief waren waren goede punten en de gemeenschap was klein en goed.

    Nadat ik mijn VIP lidmaatschap hernieuwde in november 2012 werd mijn account, onder vele anderen, teruggezet op basis gebruiker en nu vragen ze om nóg een “donatie”. Dit ook nog eens in bitcoin, wat hier meer kost dan dat het waard is. (Ik houd ook niet van Paypal maar er zijn betere alternatieven zoals Flattr etc)

    Ik ben een slachtoffer geweest van vele sites die de laatste tijd dichtgingen, en ik denk dat er gepland wordt om zo veel mogelijk donaties binnen te slepen en dan een paar weken later dicht te gaan.

    2012 – een slecht, slecht jaar voor usenet 🙁

  19. oddbin on januari 15th, 2013

    4 jaar met ze gewerkt, twee keer gedoneert en toch halen ze mijn VIP status weg rare mensen bewaar al je bonnen ze zijn niet te vertrouwen met geld

  20. DugFreez on januari 15th, 2013

    Dit lijkt een aparte of slecht georganiseerde website. Nadat ik met bitcoin heb gewerkt kreeg ik mijn VIP levenslange lidmaatschap voor $9.99. Dat hield het zo’n 2 weken vol voordat ze me terugzetten naar een waardeloos gebruikersaccount.

    Ze zeggen dat een aantal lidmaatschappen twijfelachtig waren qua betaling dus ik neem aan dat ze besloten om het account van iedereen te verwijderen. Ik heb bewijs dat ik mijn VIP account betaalt heb maar de fora zijn dicht en ze zeggen duizenden ondersteuningsberichten te hebben om doorheen te gaan om accounts opnieuw aan te registreren en dat je niet meer dan 1 ticket moet sturen.

    Het lijkt dat ze er geen problemen mee hebben om geld van nieuwe accounts aan te nemen die nog steeds nieuwe bitcoin betalingen geven voor nieuwe VIP lidmaatschappen. Meld je aan als je wilt….maar wees niet verrast als je 12 maanden lidmaatschap maar een week duurt voordat hij weggehaald wordt.

  21. LongTimeUser on januari 15th, 2013

    Wat een verhaal, betaalde voor VIP een maand geleden, ze zeggen dat je ze niet moet contacteren, maar houden toch je geld. Leuk business model. Als je op zoek bent naar een goede NZB site, betaal deze NIET, het is een scam.

  22. Disk on januari 19th, 2013

    Gebruik dit NIET, dit is een scam.

  23. sugar_frosted_bacon on januari 29th, 2013

    Website is nu een scam. Was vrij goed ongeveer zoals matrix en merlins.

    Laatste alle premium accounts verwijdert, moest vechten om ze terug te krijgen. Alle levenslange leden kregen een reset met 1 jaar VIP.

    Erg slecht, en met alle newznab indexen die er zijn is hun service gewoon de moeite van het geld erin steken niet waard meer.

  24. DrSativa on januari 29th, 2013

    Gebruik deze scammers niet! Ze gebruiken grote idealen zoals ‘gemeenschap’ om loyale klanten te lokken en steken vervolgens hen een mes in de rug iedere kans die ze krijgen. Ze degraderen en denigreren iedereen die kritiek heeft op hun laffe en slechte behandeling. IEDERE andere index site optie is beter. Verspil je geld niet aan mensen die het alleen maar van je zullen stelen.

  25. MemberFor3+ on januari 29th, 2013

    Erg Scam-achtig! Vertrouw ze niet. Er zijn veel betere sites voor je geld. Ik hoorde dat ze VIP verwijdert hebben voor een aantal gebruikers. Nou, het bleek dat dat zo goed als alle Levenslange VIP leden waren. Ik was er zeker van dat ze het zouden oplossen. Een aantal zeiden, nee, ze gaan gewoon iedereen van levenslang verwijderen en willen meer geld van ons. Ik geloofdde dat niet! Ik had het mis. Ik ontdekte dat ze iedere eerder levenslange lid alleen 1 jaar VIP gaven. Zelfs met bewijs! Ze bannen ook iedereen die erover klaagt. Het was duidelijk een scam om meer geld te krijgen. Als ze het gewoon hadden gevraagd hadden we kunnen doneren… Heel erg stom. Dus ja, kijk verder!

  26. Ex-user on januari 30th, 2013

    “Onze site had een zogenaamde aankoopfout dus nu gaan we iedereen die het écht betaalt heeft heel veel moeite laten doen om te bewijzen dat ze dat hebben gedaan, zodra je dat doet gaan we je niet geven waar je voor betaalt hebt, ondervragen we je en krijg je niets maar zullen we wél je geld houden” enig bedrijf dat op die manier werkt verdient om weggespoeld te worden met de rest van de zooi.

  27. Merckx on februari 6th, 2013

    Ik heb niets dan slecht nieuws over deze site gehoord. Deze site lijkt steeds meer op een scam en ik zou hem ontwijken.

  28. Ba11a on februari 9th, 2013

    Omdat deze site een van de beste aanbevelingen was, was ik dom genoeg om voor hun VIP account te gaan. Nu hebben ze alle VIP accounts verwijdert. Ze hebben het stomme excuus dat ze problemen hebben met hun beveiliging die mensen de kans gaf om een gratis account aan te maken. Dus ze hebben een systeem gemaakt om de VIP accounts te heractiveren.

    Aangezien de site de laatste tijd erg langzaam was geweest, denk ik dat de servers het niet aankonden dus moesten ze een scam bedenken om veel van de VIP accounts weg te krijgen. Ze zijn zelfs dom genoeg om te zeggen dat de VIPs die geld hebben gedoneerd prioriteit zouden hebben voor het heractiveren van de VIP accounts.

    Ik heb de instructies gevolgd over hoe ik mijn VIP status terughaal en heb niets van hen gehoord sinds toen.
    Ik kwam tot de conclusie dat deze site een grote scam is.

    Verspil je tijd en geld niet aan ze.
    Er zijn veel betere en gratis manieren om van je dag te genieten.

  29. Wafel on februari 15th, 2013

    Ik heb mijn VIP account verloren ook op 9 februari. Ik moest een bericht met bewijs sturen dat ik voor mijn VIP account had betaalt. Gelukkig kreeg ik mijn account terug MAAR wat ze leveren is ZOOI!!!

    Toen ik mijn VIP account activeerde, was hun RSS en API offline. Dus ik wachtte, en uiteindelijk kwamen ze terug online. Ik was blij dat het allemaal weer werkte. Maar nu zie ik weer dat hun RSS en API offline zijn!
    W-T-FFF …

    SLECHTSTE UITGAVE OOIT!!! KOOP GEEN VIP ACCOUNT!!! (tenzij je ervan houdt om verpest te worden!)

  30. roderick on maart 14th, 2013

    Deze site is nu een grap. Ze kunnen niet eens hun eigen betaalde VIP klanten beheren. Februari vorig jaar betaalde ik voor een levenslang account en ze dwongen een jaar VIP op me aan na account problemen aan hun kant.

  31. ali on maart 20th, 2013

    Na 3 jaar is mijn levenslange lidmaatschap afgelopen. Wat een kort leven en wat een goedkope mensen! Ondersteun ze niet.

  32. Chris on maart 21st, 2013

    Stelletje zeurkousen die klagen over verloren levenslang dat je een hele 9 dollar heeft gekost

    De site is goed en ze hebben iedereen’s VIP teruggegeven en je hebt nog steeds een jaar gekregen dus koppen dicht goedkope zakken zelfs 15 per jaar is meer dan redelijk als je nagaat welke inhoud je krijgt.

  33. dognuts on maart 31st, 2013

    Dat deden ze ook bij mij. Ik had (en betaalde) voor VIP status en na een paar jaar toen ze hun zogenaamde ‘data-basis’ problemen hadden verwijderden ze mijn VIP status omdat ik blijkbaar niet kon bewijzen dat ik had betaalt. Ik deed niet eens de moeite om ze te contacteren nadat ik hun gedrag jegens mensen die jaren bij hun zijn geweest zag.

    Hun “levenslange” VIP status betekent helemaal niets. Ik heb geen twijfels over dat hun ‘databasis probleem’ een excuus was om mensen meer geld te laten betalen.

    dog

  34. humptydumpty on april 12th, 2013

    Vandaag werden bitcoins vervangen door meer dan $100 voor een Bitcoin.
    Vandaag is het 12 maanden vip lidmaatschap van deze site ook 1 BitCoin…
    Wie gaat er nou meer dan $100 uitgeven voor 1 jaar VIP lidmaatschap wat weggenomen kan worden binnen een maand? Serieus, kan iemand me dit zeggen?… Wow, dit is ongelofelijk ;)))))))

  35. dtbush on april 16th, 2013

    Ja, hier ook. Ze hebben me ook te pakken genomen!

  36. Overdose on april 24th, 2013

    Website is neer hebben jullie hetzelfde probleem?

  37. JamesW on april 24th, 2013

    Wat gebeurt er met NZBsRus? Voor alle moeite lijken ze eindelijk een jaarlijkse prijs te hebben en ik zou de voordelen pakken. Sinds een paar dagen doen ze het niet en nu wordt er een bericht van hun host provider weergegeven. Wat is dit?

  38. mr_jinxy on mei 5th, 2013

    Mijn “LIFETIME” lidmaatschap was ook teruggezet naar een jaar en toen ik klaagde hielden ze me stil door mijn reacties uit te zetten, zodat ik ze er niet slecht uit kan doen zien. Admins zeiden “rare activiteit op mijn account” dus ik vroeg ze ernaar en gaf een bewijs van betaling en kreeg mijn VIP terug nu met een herstelling
    Admin heeft een god complex en oh ja wanneer wie dan ook behalve een admin een nzb upload dan vinden ze een reden om het te verwijderen en opnieuw te uploaden als iets van zichzelf. Serieus vermijdt ze gewoon

  39. dominic572 on mei 7th, 2013

    Mijn eerste post is hier niet, maar ik wilde zeggen dat deze site SHIT is!!!! het is SHIT! Ik had de zelfde ervaring als mr_jinxy

  40. RUSTYGOALIE on juni 16th, 2013

    Is de site neer ?? Hij wil sinds gisternacht niet laden… Juni15/16 2013

  41. Dangerousdriver on juni 26th, 2013

    Zooi nadat ik Matrix jarenlang gebruikte! Ze annuleerden mijn lidmaatschap na me ervan te beschuldigen dat ik mijn lidmaatschap scamde! Ik denk dat jullie de scammers zijn! Na een paar weken van emailen kreeg ik eindelijk mijn account terug maar het laat een bittere nasmaak achter. De site doet het vaak niet want beide gebruikers en moderators zijn rot dus ik gebruik het niet meer. Vermijdt het en zoek een eerlijke plaats

  42. Dave on juni 27th, 2013

    helaas is nzbsrs dicht.

    ze zeggen dat het door #FACT-druk is.

    https://twitter.com/nzbsrus

  43. skankyzinc on juni 28th, 2013

    Ontwijk deze rotzakken, ik heb VIP lifetime, en vanwege het feit dat ik in het forum mijn zegje deed besloten ze me te bannen, meer geld verspild, vermijd ze, je zou geld weggooien, oh en de site doet het weer eens niet lol

  44. Roger on juni 28th, 2013

    De site is voor altijd dicht. Misschien vanwege FACT, of dat de eigenaars het domein verkocht hebben. In ieder geval, het zal niet terug komen.

  45. chopsus on juni 30th, 2013

    Nou het was een grote zwindel…

Laat een reactie achter over NZBsRus Review

Beste Usenet Service Aanbieders Lijsten